Hvem er jeg

Tilde Malou Sommerbjerg

Mit navn er Tilde Malou Sommerbjerg. Jeg er 40 år og bor i Virum med min mand, og vores store sammenbragte familie med "dine, mine og vores børn".

Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Merc. med efteruddannelse som systemisk organisationskonsulent samt proceskonsulent.

Efter min Cand.Merc har jeg taget den 4 årige statgodkendte ID psykoterapeut uddannelse fra ID academy, hvor fra jeg efterfølgende er blevet certificeret. Efterfølgende har jeg suppleret uddannelsen indenfor familieopstilling og parterapi.

Jeg har også arbejdet meget med skilsmisse, delebørn, sammenbragte familier, og de følelser og udfordringer der helt naturligt er forbundet med at leve i en social kompleks konstellation med dine, min og vores børn. Jeg har selv været igennem hele processen, og gjort mig erfaringer i de mange faser der kan følge efter en skilsmisse. 

Jeg har derudover stor både faglig og privat erfaring omkring spiseforstyrrelser, og har arbejdet som frivillig i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser, hvor jeg har været rådgiver, støtte-kontaktperson og foredragsholder.

Jeg modtager løbende supervision og arbejder selvfølgelig under tavshedspligt.


Jeg lægger vægt på:

At der er tillid i relationen.

At skabe et rum, hvor ingen tanker eller handlinger er ”forkerte” - der er altid en grund til, at du gør og reagerer, som du gør.

At lave praktisk arbejde - hvor jeg bruger den psykoterapeutiske værktøjskasse til at inddrage kroppens og underbevidsthedens fortællinger og fornemmelser. Her ligger mange svar gemt, som forstanden har svært ved at få adgang til.