Angst, forbier og traumer

Angst, fobier og traumer

Få hjælp til behandling af angst og traumer

Find roden til dit angstproblem og løs det effektivt og smertefrit med min EMDR-baserede behandling. Jeg har taget uddannelse hos Dorte Trønninge og er specialiseret i at opløse traumer, som ligger til grund for angst. Gennem arbejdet med dit nervesystems fejlkoder og neurologisk viden om hjernen, kan jeg berolige dit sind uden brug af medicin og unødvendig snak om fortiden.

Genvind balancen og håndter dine angstsymptomer

Angst kan påvirke dine daglige aktiviteter og udfordre dig både socialt og i konkrete fobisituationer. Uanset hvilken form din angst tager, kan jeg hjælpe dig med at genoprette balancen i dit nervesystem og dine følelser. Sammen vil vi udforske den udløsende faktor bag din angst og arbejde mod en mere passende reaktion i fremtiden.

Overvind angsten for angsten og tag kontrollen over dit liv

Hvis tanken om at møde angstsituationer skaber ekstra angst, så er du ikke alene. Angsten for angsten kan være både ubehagelig og begrænsende. Men fortvivl ikke, jeg har øvelser og praktiske metoder, der kan hjælpe dig med at håndtere denne angst. Lad os udforske disse teknikker i en tryg og støttende atmosfære, så du kan genvinde kontrollen over dit liv.

Forstå hvorfor angst opstår og reprogrammer dit nervesystem

Angst opstår ofte efter traumatiske oplevelser, hvor vores overlevelsesmekanisme aktiveres, selvom den reelle fare ikke længere er til stede. Selvom du ikke kan huske den præcise udløser for din angst, så husker din krop det stadig. Lad mig hjælpe dig med at reprogrammere dit nervesystem, så det reagerer mere hensigtsmæssigt i fremtiden.

Book en tid i dag

Start din rejse mod en angstfri tilværelse Book her