Workshops og retreats

Workshop for par der vil have et spirituelt parforhold 22. august

Er jeres parforhold også blevet overfladisk og praktisk? Mange par oplever, at når den intense følelse af forelskelse fordamper, sniger der sig i stedet en dis af hverdagsbevidstløshed ind - hvor man tager hinanden for givet, og har svært ved at mærke ”magien” der engang var. Men sådan behøver det ikke at være. I stedet kan I bruge jeres parforhold, til at rejse op af disen, mod en højere og større fælles spirituel bevidsthed. 
Lyder det som noget for jer, kan en workshop være en god måde at blive introduceret til det spirituelle parforhold. Med afsæt i L-O-V-E modellen, udviklet af Tilde Sommerbjerg, vil hun selv indføre jer I, hvad der skal til for at I får et spirituelt parforhold. Efter workshoppen vil I tage ny viden og værktøjer med hjem lige til at implementere i jeres hverdag og parfohold.  

Hvad er et spirituelt parforhold?
Spiritualitet er som udgangspunkt en personlig sag, der udmøntes forskelligt hos hver enkelt.
Når der i L-O-V-E modellen bliver talt om et spirituelt parforhold, menes der en kærlighed hvor:

  • Hjertet er helt åbent.

  • Parret deler ud af kærlighed og energi til hinanden.

  • Parret er autentisk og nærværende til stede sammen. 

  • Parret sammen ophøjer energien imellem dem både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.

  • Begge kontinuerligt udvikler og lærer om sig selv, og udvider deres egen – og den fælles bevidsthed.

Læs mere om det spirituelle parforhold Her

Næste workshop er d.22 februar 2022 kl. 18:30 – 22:00 på Virumgade 7-9, 2830 Virum.

Prisen er 600 kr. pr. par. Tilmelding er nødvendig på enten mail info@virumpsykoterapi.dk eller tlf/sms 51940227.

Husk at du også kan følge med på min facebook side, hvor jeg også gør opmærksom på nye events og lignMiniworkshop for dig der vil blive klogere på din samenbragte familie


Tidligere deltagers feedback efter workshop: Det er det mest effektive "indspark" vi har fået indtil videre i vores forløb

Det er desværre ikke altid lige let at få en sammenbragt familie til at lykkes, undersøgelser viser, at 75% går fra hinanden igen. Formålet med workshoppen er at give en større forståelse af de dynamikker, der er i din sammenbragte familie, og at du med denne forståelse kan gå hjem med nye handlingsmuligheder. Du får bogstaveligt talt muligheden for at se og opleve din sammenbragte familie på en helt ny måde.
Metoden der bruges på workshoppen er familieopstilling, hvor der vha. en dynamisk, og systemisk tilgang arbejdes effektivt med forandring, udvikling og forståelse af den sammenbragte familie.

Metoden er oplevelsesorienteret og tager udgangspunkt i, hvordan familiemedlemmerne fungerer i samspil med hinanden, og klargør den sammenbragte families konstellation, barrierer og styrker. Efter workshoppen vil du gå hjem med nogle svar på, hvorfor udfordringerne er der, og hvad der skal til for at ændre på dem. Efterfølgende vil der være mulighed for at deltage i et forløb med (de) andre par, hvor vi over 4 gange arbejder videre med jeres parforhold og sammenbragte familie, og I også vil få tid og mulighed for at danne jer et åbent og ærligt netværk med andre i samme situation.

Tilde er til dagligt privatpraktiserende psykoterapeut ved Virum Psykoterapi, og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker videre igennem den svære proces det kan være at danne en velfungerende sammenbragt familie. Udover Tildes 4. årige psykoterapeutuddannelse med efterfølgende certificering, har hun taget en systemisk efteruddannelse på området indenfor familiekonstellationer, og har gode resultater med at bruge værktøjerne herfra. Tilde har endvidere selv været igennem hele processen med at opbygge en sammenbragt familie, og har oplevet ”på egen krop”, hvad der er på spil, og hvorfor det ikke altid lige er så nemt.

Næste workshop er d.24 Januar 2023 kl. 18:30 – 22:00 på Virumgade 7-9, 2830 Virum.

Der kan parkeres tidsubegrænset og gratis ved adressen.
For at få det bedste udbytte er workshoppen bygget op, så man deltager parvis, og der kun er tre par med pr workshop. Pladserne bliver normalt fyldt hurtigt op, så meld Jer til i god tid hvis i vil være sikre på en plads.
Der vil være en pause med kaffe, the og frugt.

Tilmelding kan ske på tlf.: 51 94 02 27
Eller på email: info@virumpsykoterapi.dk

Er du i forvejen kunde hos mig, eller har du liket/følger min facebook side www.facebook.com/VirumPsykoterapi kan du deltage i workshoppen for kun kr. 200 pr. person. Normailpris 300 kr. 

Betaling kan ske på mobilepay på 90570

Husk at du også kan følge med på min facebook side, hvor jeg også gør opmærksom på nye events og lign