Parterapi

Parterapi med en spirituel dimension

Står i et svært sted, hvor det er svært at huske hvorfor I valgte hinanden og hvad i blev forelskede i?  Hvor det måske ikke altid føles som om, at jeres parforhold gør noget godt for jer og hvor konflikter og skuffelser fylder mere, end kærlighed og glæde. Så er i langt fra de eneste der er havnet nede af den vej.
Jeg har stor erfaring i at hjælpe nutidens moderne par, med afsæt i en uddannelse som psykoterapeut og parterapeut, og alt det der kan bruges fra den spirituelle viden og verden.
Så savner du også følelsen af at være i live, virkelig at mærke kærligheden til din partner, og af at jeres parforhold er et nærværende og udviklende spirituelt sted at være. Så er jeg den rigtige parterapeut for jer.
 

Konflikter i parforholdet

Intet menneske kan gå igennem livet uden at blive formet, få værdier, normer og overlevelsesstrategier, der passer til den kultur og det miljø de vokset op i - på både godt og ondt. Når to mennesker vælger at danne par, vil alt dette komme i spil, både som det vi forelsker os i, men også som det der kan give udfordringer at forene i et partnerskab. 

Jeg oplever at parterapi virkelig rykker, når vi sammen formår at skille tingene ad, således at det ikke bliver partneren der er ”fjenden”, men i stedet de mønstre der opstår imellem os, der er i fokus.

Som regel er skænderier ofte kun toppen af isbjerget, som opstår fordi der er nogle underliggende intentioner og behov der ikke bliver set eller mødt.  Men når vi formår at finde frem til det der ligger under skænderierne og den smerte der ligger under vreden, øger det forståelsen og empatien og konflikterne kan herefter angribes på en helt ny måde. 

Hannah og Sylvester: ”Tilde hjalp os med at forstå, hvad det var for nogle følelser der gik i gang hos den anden, når vi havde vores konflikter. Det har givet os mere omsorg for hinanden, så vi nu bekæmper vi konflikterne i stedet for hinanden”

 

Erfaren parterapeut med stor værktøjskasse

Nogle gange kan græsset føles grønnere på den anden side. I stedet for at vokse fra hinanden, hjælper parterapien til at I kan vokse sammen. Vokse hver især individuelt, og sammen til at blive et stærkere par. 
I vores samtaler vil jeg også have fokus på det underliggende behov og de længsler, der føder jeres konflikter, mønstre og frustrationer. Jeg har over 10 års erfaring som terapeut, både individuelt og med par. Jeg arbejder meget konkret og oplevelsesorienteret med at gå bag om de underliggende årsager til konflikterne og problemerne i parforholdet, og er meget glad for at bruge min store værktøjskasse, med øvelser og værktøjer i kan tage med hjem og bruge

Jeg laver også podcasten Det Spirituelle Parforhold, hvor jeg med forskellige gæster går på opdagelse i de mange aspekter af parforholdet. Du kan høre podcasten her på siden, fra min podcast host, på din iphone, Podimo, Spotify eller hvor du eller finder dine podcast.

 

Et parforhold med god energi

Kender du det, at du kan fornemme en god eller dårlig stemning imellem et kærestepar, helt uden at de har fortalt noget om hvordan de har det.
Jeg tror på, at alt her på jorden har sin egen energi, og vi vil derfor også arbejde med, at højne den energi der imellem jer, så jeres parforhold bliver et kærligt og dejligt sted at være.
En kærlighedsenergi og -vibration der for mange kan være svær at mærke og få til at flyde frit i en travl hverdag, hvor meget opmærksomhed ofte er på tanker, i stedet for mere på følelser og krop.
Det gør jeg bl.a. ved at bringe en dybere forståelse ind af hinanden, og ved heale relationen imellem jer, hvor den kan have lidt skade. Der kan også være gamle traumer hos den enkelte, der forhindrer kærligheden i at flyde frit, som jeg vil bruge tid på at forløse.
Med andre ord arbejder jeg meget energetisk, hvilket betyder, at jeg vil hjælpe jer med at synkroniserer med hinanden, og forbinde jer til hinanden, på et sjæleligt og fysisk plan. På en sådan måde, at I helt fysisk kan mærke forbindelsen og kærligheden til hinanden.

Trine og Henry: ”Vi troede faktisk vi var ”løbet tør for kærlighed” til hinanden. Men med lidt hjælp viste det sig heldigvis, at der godt kunne tændes for den igen. Vi har fået nye sjove tiltag med hjem der passer til os, så vi hele tiden har en varm forbindelse, og er blevet mere nærværende og intime sammen”.

 

Det gode parforhold

Undervejs i vores sessioner, vil vi gå på opdagelse i, hvad det er for et parforhold som lige I drømmer om, og jeg vil derfra, hjælpe jer med at manifestere og holde fokus på det, så I igennem et nyt tankesæt og taknemmelighed får det i drømmer om.

I har altså her fundet en parterapeut der har fokus på det gode parforhold, arbejder spirituelt, og har fokus på jer to som hele mennesker, så vi får jeres sjæls essens frem i lyset, i et kærligt møde med hinanden

Alina og Thor: ”Det har været transformerende for os at komme hos Tilde, vores kærlighedsshaman, der i en perfekt blanding af samtale, praksis terapi, og det spirituelle, har løftet vores parforhold til et helt nyt niveau. Det er et niveau vi aldrig har prøvet at være i før, eller vidste fandtes for den sags skyld. Det er en ret fed måde at være i et parforhold på, og ja i det hele taget i verden :)”

Kom i gang med et forløb i dag